rip3De draadloze revolutie heeft in een zeer korte tijd geleid tot een miljardenindustrie met een ongekend aantal nieuwe producten en systemen. Door totaal ontoereikende en achterhaalde veiligheidsnormen kunnen deze draadloze producten in de praktijk leiden tot een ernstige ontregeling van het biologische systeem van het menselijk lichaam.

Een groeiend aantal personen ervaart grote gezondheidsklachten waarvan enkelen zo gevoelig zijn geworden dat het leven een regelrechte foltering is geworden. Deze jarenlange foltering is voor, nu al, meerdere personen aanleiding geworden om zelfstandig uit het leven te stappen.

 

Dinsdag 11 maart 2014 heeft Gert Jan Leerink besloten uit het leven te stappen omdat hij geen uitweg meer zag in de jarenlange foltering die hij van deze digitale draadloze zenders ondervond.

Zijn ervaringsverhaal is te lezen op: http://www.stopumts.nl/doc.php/Verhalen/7951/ervaringsverhaal_foltering

en ook zijn In Memoriam: http://www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Nederland/8160/in_memoriam_gert_jan_leerink

 

Recent in Februari 2014 zag ook de Duitse priester Carsten Häublein het leven niet meer zitten door de grote gevoeligheid voor de straling. Dit is o.a. te lezen op:

http://www.beperkdestraling.org/index.php?option=com_content&view=article&id=971:elektrogevoelige-priester-pleegt-zelfmoord-ondraaglijek-pijn-door-4g&catid=43:nieuws-algemeen

 

Hoeveel personen moeten er nog volgen voordat overheid en industrie in gaan grijpen? Om zo de schadelijke biologische impact op ieders lichaam, zo veel mogelijk, te voorkomen???