Clegg-3-450x254Frank Clegg, oud President van Microsoft Canada, is nu actief in een non-profit organisatie C4ST (Canadians for Safe Technologies).

Middels deze organisatie probeert Clegg aandacht te vragen voor de gezondheidsgevaren die toegeschreven worden aan diverse soorten communicatie apparatuur zoals de smartphone, wifi, dect en zendmasten.

Na jarenlang als topman bij Microsoft te hebben gewerkt is Frank Clegg ervan overtuigd geraakt dat de gevaren van draadloze apparatuur zwaar onderschat en onderbelicht zijn. Middels C4ST wil Clegg burgers informeren om verstandig om te gaan met deze draadloze apparatuur.

 

Een kort interview met Frank Clegg is onlangs gepubliceerd in diverse media. Enkele interessante uitspraken uit dit interview:

- Volgens Professor Emeritus Anthony Miller, of the University of Toronto moet RF straling, met de nu bekende informatie, van 2B-mogelijk kankerverwekkend verhoogd worden ingedeeld in waarschijnlijk kankerverwekkend.

- De Canadese politiek verschuilt zich achter een norm welke totaal ontoereikend is wat resulteerd dat de gemiddelde Canadees totaal onwetend is over de mogelijke gevaren die EM-velden met zich meebrengen.

- Een geschatte 3% van de bevolking zal vrij direct gezondheidsklachten ervaren als zij aan EM-velden worden blootgesteld. In Canada betreft het dan zo'n 1 miljoen personen. Een geschatte 20% van de bevolking kan, na verloop van tijd, soortgelijke klachten gaan ervaren.

- Clegg roept op om iedereen die onverklaarbare chronische gezondheidsklachten ervaart (inclusief slaapproblemen) een week lang alle draadloze apparatuur uit te zetten en dan te kijken of deze gezondheidsklachten afnemen.

 

Artikel:

http://vitalitymagazine.com/article/invisible-threat/

 

Website C4ST:

http://www.c4st.org/